Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2018, με αγάπη και μεράκι! Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα μαγειρείο σύγχρονο, διαφορετικό από τα υπόλοιπα, φτιάχνοντας πιάτα κλασσικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα, ικανοποιώντας έτσι και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά υλικά, βιολογικό λάδι & φρέσκα ελληνικά κρέατα. Κάθε μέρα διαθέτουμε διαφορετικό μενού, αλλά & ιδιαίτερες σαλάτες που δεν τις βρίσκετε αλλού στην πόλη μας. Κάθε Πέμπτη μαγειρεύουμε ένα πιάτο από μία περιοχή της Ελλάδος, τη γνωστή πια σε όλους «Γεύση Ελλάδας». Την 1η κάθε μήνα μαγειρεύουμε ένα πιάτο από τον υπόλοιπο κόσμο, τη «Διεθνή Κουζίνα», προσαρμοσμένη στα ελληνικά γούστα.
Εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων & σεμιναρίων.